Askøy FK

Jentedagen

Jentedagen

Jentedagen er et arrangement som kan deles inn i to deler, en helg i mars hvert år. Dagen blir arrangert av ungdomstuvalget, i 2018 fikk vi også hjelp av en representant fra Heltevik. 

Lørdag og søndag formiddag rettes arrangementet mot jenter i 1-7 klasse, her er alle velkommen uavhengig av om de spiller fotball eller ikke. De blir da invitert til å trene og leke før dagen avsluttes med showkamper hvor vi oppfordrer alle foreldre, besteforeldre, venner og naboer til å komme og heie.

Arrangementet er helt gratis, dette fordi vi vil at alle skal kunne melde seg på, uavhengig av foreldres økonomi. Jentene får også en t-skjorte de kan ta med seg hjem etter dagen. 

Målet med dagen er både å gi jentene en god oplevelse sammen med andre jenter fra ulike skoler. Men på lang sikt, håper vi det kan bidra til å holde jenter lengre i idretten, dette gjør vi ved å gi barna forbilder i form av både kvinnelige dommere og trenere. 

 

Den andre delen rettes mot jentetrenere. Her leier vi inn foredragsholdere fra krets og andre klubber som har noe å fortelle som trenerne kan ta med seg videre. Kompetanseheving og bevisstgjøring står i fokus. Det blir også brukt som et forum hvor trenerne kan ta opp ting vi som​ klubb kan ta med oss videre for å gjøre hverdagen på feltet enda bedre for trenerne og jentene

Jentedagen kunne ikke blitt gjennomført uten hjelp av våre flotte sponsorer:

https://www.psw.no/

https://www.framo.com/

http://www.ulveseth.no/

https://askoy.kommune.no/

Askøy Fotballklubb
Søre Myrane 8
5300 Kleppestø
post@askoyfk.no

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift