Askøy FK

Ungdomsutvalget

Ungdomsutvalget
RELATERTE NYHETER
Fun Cup 2019: 15-17. Februar

Ungdomsutvalget er en gruppe ungdommer som spiller, eller tidligere har spilt, i Askøy Fotballklubb.

Utvalget består av ungdommer mellom 13 og 20 år, som ønsker å skape engasjement og sportsglede på øyen. Vi har lenge arrangert Fun Cup for elever på ungdomsskole og vidergående, som er en rusfri nattcup for ungdomsskole og vidergående. Men de siste årene har det brent i fingrene på oss for å gjøre mer for barn og unge i klubben og på Askøy. 

I 2017 arrangerte vi Jentedagen, for andre gang i klubbens historie, for å vinkle oss inn på rekruttering av jenter og felleskap.  I desember 2017 markerte vi oss også på AFKs Julecup, hvor vi skapte liv og røre under prisutdeling for de yngste og i finalene.

I 2018 arrangerte vi igjen Jentedagen med hjelp fra Hetlevik IL, og hadde en deltakelse på litt under 200(!) jenter fra hele øyen i barneskolealder. I høst har vi arrangert Fun Cup, med deler av overskuddet til Robin Hood-huset og planlegger en ny cup med veldedig formål i februar 2019. Vi er også aktuell med Jentedagen våren 2019. 

Vi brenner for idretten på Askøy, og er stolt av jobben vi har gjort, - og jobben vi skal gjøre i framtiden. Vi takker engasjerte foreldre, deltakere og dugnadsytere som bidrar for at våre prosjekter kan muliggjøres. 

Facebook-siden til Ungdomsutvalget HER.

Har du konstuktiv ros eller ris? Eller lurer du på noe?

Leder Anine Fraas: anineleonora@hotmail.com

Nestleder Maren Helberg Rong: marenrhong@hotmail.com

Askøy Fotballklubb
Søre Myrane 8
5300 Kleppestø
post@askoyfk.no

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift